Klippningar med hög standard till ett lågt pris!

Din frisör i Kista

Stor erfarenhet och hög servicenivå

Efter ett besök hos oss ska du kunna känna dig nöjd och självsäker i din frisyr. Oavsett om du bara vill klippa topparna i den frisyr som du redan har, eller om du vill göra en radikal förändring så finns vi här för att hjälpa dig. Vi ger dig mer än gärna råd kring vad vi tror kan passa dig, vilket kompletterar vårt tekniska kunnande.

Självklart håller vi koll på trender och utveckling inom hårklippning så att du får en frisyr som är uppdaterad och känns modern. Vi tar oss tid att sitta ned med dig för att diskutera fram en lösning som passar och vi lyssnar gärna på dina önskemål kring hur du vill ha det.

Vi har stor vana av olika uppsättningar för de lite mer speciella tillfällena i livet och vi hjälper dig mer än gärna med uppsättningen inför bröllopet eller den stundande sommarfesten.

En oas i Kista Galleria

Kista Galleria är en självklar mötesplats där alla kan samlas; något som innebär en hög ljudnivå och där man efter en dag kan behöva lite avslappning och själslig rekreation. Varför inte besöka oss för detta? Titta in hos oss för att få en ny, häftig frisyr, dina naglar gjorda av vårt manikyr-team eller varför inte prova vårt nya fräscha solarium? Hos oss hittar du allt som får dig att må bättre och som hjälper dig att hitta ny energi efter en stressig dag. Välkommen!

Våra tjänster och produkter

Utöver hårklippning så kan vi även erbjuda dig följande tjänster:

  • Färgning
  • Slingor
  • Hårförlängning
  • Permanenta lockar
  • Keratin behandling

Vi har även en sköterska i vår personalgrupp som kan hjälpa dig med botox och fillers för läpparna. Vidare så kan vi även hjälpa dig med en unik tjänst i form av en 3D tatuering för exempelvis läpplinjen, ögonbrynen eller för  ett permanent läppstift.

De produkter vi erbjuder är samtliga från etablerade och välkända varurmärken. För oss är enbart det bästa gott nog och den unika kunskapen vi skaffat oss kommer att vara till stor hjälp för dig. Vi hjälper dig gärna att hitta det schampo, det balsam och det hårvax som bäst passar din hårtyp och vi visar dig mer än gärna några användbara tips kring hur du applicerar produkterna på bästa och enklast möjliga sätt.

Det ska inte vara så svårt att få den perfekta frisyren även till vardags och med hjälp från oss så får du grunderna kring hur du ska tänka.

Lättillgängligt mitt i Kista

Vår salong ligger i Kista Galleria och du är mer än välkommen att titta förbi och se hur vi har det. Vi ser hela tiden till att vår salong matchar vår kompetens – det ska vara rent, fräscht, inbjudande och snyggt. Du ska känna dig välkommen och du kommer att mötas av en leende och serviceinriktad personal som har fullt fokus på dig och hur vi på bästa sätt kan hjälpa just dig.

Hos oss är alla välkomna och oavsett vad ditt ärende gäller så kommer du att mötas av en engagerad och kunnig personal. Välkommen till din frisör i Kista!